čo spôsobili denníky..

8. apríla 2011, missellie, Nezaradené

Istý portál mi predložil Daru Rolins.. A tak som si prečítala, pozrela jej fotografie a zamyslela sa.. Totiž Dara sa mi páči. Na každej fotografii je krásna, upravená, štíhla… Odhliadnuc od toho,že je aj úspešná a s tým súvisí aj finančné zabezpečenie. Idol mnohých mužov..

 

Neskôr som náhodne nalistovala aj ďalšie jej podobné.. Simonu Krainovú, Luciu Bílu, Ivetu Bartošovú v časoch keď bola za hviezdu..

 

Všetky boli krásne.. a bohaté.. A napriek tomu nešťastné.. Mužmi podvedené, pošpinené, ponížené..

 

A tak som sa zamyslela.. Čo zaistí človeku šťastie? A zaistí ho vôbec niečo? Som obyčajná žena v stredných rokoch. Áno.. už pripúšťam svoj stredný vek, dokonca pripúšťam,že prudko starnem.. Vidím to napríklad vo svojej nechuti k pokecu,či facebooku.. 🙂 Som obyčajná.. ničím výnimočná.. asi ani úspešná nie, aj keď.. akú takú prácu mám.. Finančné ohodnotenie tiež, ale za vodou zdaleka nie som.. 🙂

 

Mám rodinu.. Ako to mám uvedené inde – tri deti.. Dve vlastné a jedno svokrine.. 🙂 Snažím sa žiť obyčajný život.. Byť nápomocnou iným. A nemusieť sa hanbiť za svoju rodinu.. Snažím sa..

 

A teraz to príde.. Mám mať vieru,že som šťastná? Že ma môj muž miluje a nerobí mi za mojím chrbtom zle? A vôbec.. prečo by mal? Muž je predurčený byť lovcom samíc.. Loví ich pre ich srdce.. To si vyberie, rozdupe a beží ďalej.. Zanechávajúc samicu bez srdca aj to rozdupané bezcenné srdce.. Prečo? Lebo už je jeho.. A čo je jeho, to ho nebaví..

 

No ja mám šťastie.. Obrovské šťastie.. :)) Ja mám doma mimoňa.. :)) Častokrát som sa na to sťažovala.. No dnes som staršia.. A dnes Ďakujem.. :))