Založ si blog

Na nočnom stolíku..

V tejto téme chcem pokračovať.. Pretože je to vďačná téma. Keďže som stratila chuť tráviť svoj čas vo virtuálnom svete, niečím ten svet trebalo nahradiť..

A nahradilo sa. Knihy ma sprevádzajú už od malička. A nikdy nesklamali. Nikdy nie tak veľmi,ako práve virtuálny svet. Viem.. Nedá sa to porovnávať.. Ale aj tak..

Čítam veľa.. Aj keď knihy,ktoré mám doma sú poväčšinou z knižnice. Nerada knihy vlastním. Neviem prečo, samu ma to prekvapuje.. Ale nerada.. Aj tie,čo som vlastnila som venovala knižnici.. :))

Rada chodievam do knižnice.. Prechádzam sa tam uličkami lemovanými policami kníh a čakám,kedy sa mi ktorá ponúkne.. Áno, knihy vyberám úplne inštinktívne, ba až pudovo.. Bez zmyslu..

Ale darí sa.. Niekedy ma kniha neupúta,ale vtedy sa nič nedeje. Knižnicu mám prakticky v susedstve a tak sa popri bežnom nákupe zastavím aj tam a vrátim to,čo som prečítala,alebo aj nedočítala.. ako teraz napríklad Baričáka.. 🙂

Ale o tom neskôr.. Tento článok má byť len akýmsi úvodníkom.. Aby ste vedeli, že články v tejto rubrike nebudú o sexe, pretože na mojom nočnom stolíku nemá vibrátor miesto.. :)))

Človek mieni. .

05.02.2021

Antigenove testovanie.. Nestastne.. Od novembra som ako pendler testovana dvakrat do mesiaca.. Aj teraz som planovala a registraciou si potvrdila termin na 3.2.. Lenze co cert nechcel, planovana cesta do zahranicia sa na vikend zrusila, teda rozumne bolo o par dni posunut aj test, aby vydrzal 14 dni co najdlhsie.. To nebol predsa problem.. Cez kontaktny formular som odoslala poziadavku, a [...]

Prežila som XIII. ..

05.09.2020

Kapitolka trinasta Den zacal, ako kazdy iny.. O piatej uz mi vonia kava na stole. Popijam ju s janou, ktora je v tej istej budove, no nesmieme sa stretnut. Pijeme ju cez messenger, popripade si volame. Jana je trosku nervoznejsia. Chapem ju. Po 5tich tyzdnoch ide domov.. Ja som na tom lepsie psychicky, lebo idem z domu.. Aj ked domov.. Aj ked.. Tazko povedat. Cela situacia je taziva. Este len [...]

Prežila som XII. .

03.09.2020

Kapitolka dvanasta Odrazu je den testovania. Ohlaseni su na 9:30 a my sa naivne domnievame, ze to tak aj bude. Ranajky nam prinesu o cosi skor, pretoze dve hodinky pred testom sa nemoze jest, ani praktikovat ustnu hygienu. Na ranajkach nas prekvapila jedna vec. Vzdy sme mali na pitie caj, alebo bielu kavu, alebo dzus.. Odrazu nejaka sladka voda.. Mne to, priznam sa, vobec neprislo divne. Len [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

missellie

Píšem, čo žijem.. A žijem, čo píšem..

Štatistiky blogu

Počet článkov: 96
Celková čítanosť: 212537x
Priemerná čítanosť článkov: 2214x

Autor blogu